Egyéni folyamatok

Egyéni Coaching

„A pesszimista panaszkodik a szélre; az optimista arra számít, hogy megváltozik az iránya; a realista beállítja a vitorlákat.” – William Arthur Ward

Mindannyian rengeteg kihívással szembesülünk, miközben megpróbálunk kiteljesedni – rendben lenni önmagunkkal, párkapcsolatban működni, sikeresek lenni a munkánkban. Ezek a kihívások sok izgalmat és örömet, és persze nehézségeket is okozhatnak nekünk.

Az egyéni coaching egy célorientált, megoldásközpontú segítő folyamat, mely során a coach speciális kompetenciákkal, kérdésekkel, eszközökkel segít megtalálni a saját válaszaid, megoldásaid. A coaching nem terápia, de segít az önismeretben, a fejlődésben és abban, hogy a segítő folyamat hozadékait tettekben is realizáld. A vágyott jövőképre koncentrál, ahonnan a múlt módosításra szoruló paneleinek érintésén keresztül a fókuszt a jelenre és a cselekvésre irányítja.

A célom az, hogy segítsek beazonosítani, mire vágysz az életedben és a kapcsolataidban. Készségeket és eszközöket találunk számodra, hogy egy minőségibb életet élj, céljaid elérése vagy önmagad elfogadása révén.

Tudatosítsd magadban: megérdemled az időt, amikor csak a saját igényeidre és céljaidra összpontosítasz. Az én alapvető hozzáállásom az, hogy pontosan azon a ponton vegyük fel a fonalat, ahol éppen tartasz, és adjunk teret annak, hogy felfedezd és azonosítsd az életednek és a céljaidnak megfelelő megoldásokat.

Adj magadnak lehetőséget a fejlődésre, tanulj meg többet magadról, fejleszd magad. Bátorítani és kísérni foglak.

A coaching folyamat során nem adok majd közvetlenül tanácsot, hanem kérdéseket teszek fel neked, és különböző technikák segítségével segítelek hozzá a saját válaszaid megtalálásához. Én nem fogom megmondani, mit kell tenned, mert az úgy nem működne. A jelen megoldandó feladataira és a jövőben megvalósuló megoldásokra fogunk koncentrálni.

Támogatlak, hogy mélyebben kapcsolódj önmagadhoz, belső erőforrásaidhoz, és azokra támaszkodva elindulj a változás útján.
Ajánlatok:

Személyes útmutató a teljes és boldog élethez, párkapcsolathoz

Szexuálpszichológiai konzultáció, intimitás tanácsadás

Időpontot foglalok konzultációra