A felnőtt párkapcsolati program

Vajon hova tűnik az intimitás, a szexualitás a párkapcsolatból a gyerekek, a hétköznapi mókuskerék, a karrierépítés mellett?

Ismerős, mikor semmi másra nem vágysz, csak alvásra vagy egy sorozat megnézésére, nemhogy elmenni valahova (ha jó esetben lenne is kire bízni a gyereket)?
 
Van egy rossz hírem: ha nem tesztek a kapcsolatotokért, vagyis konkrétan nem szeditek össze magatokat és nem mentek el időnként randizni férfiként és nőként, a szexuális energiák egyre gyérebbek lesznek a köztetek.
 
Olyan ez mint, a kenyérsütéshez a kovász, idő és odafigyelés kell a jó férfi-női minőséghez is. Szuper, ha odaadó szülők vagytok és a munkába sikerélményeitek vannak, de ha kettesben vagytok, tegyet bele energiát, legyetek nők és férfiak, hogy ez az energia a kapcsolaton belül éledjen újra és újra.
 
És ha lehet, ne játékboltban vagy családi program tervezéssel üssétek el a közös időt, hanem szigorúan felnőtt programmal!
Ilyen lehet a közös vacsora, közös hobbinak való hódolás, egy színház ahol meg lehet jelenni. A lényeg, hogy a párod ismét kissé távolinak és vonzónak lásson és te is őt, miközben összeköt titeket a láthatalan vonzalom húrja.